Theater op Maat

U vraagt, wij spelen.

 

Kent u een originele locatie, organiseert u een evenement, wilt u iemand verrassen met een op het lijf geschreven voorstelling ...?
Dat kan.

 

CODE vzw maakt voorstellingen van 15 à 20 minuten, rond een thema door u aangebracht, op maat van een locatie door u aangegeven, passend in de rode draad van een evenement.... Op die manier kijgt uw evenement een boeiende, ludieke of opvallende meerwaarde.

 

Binnen Theater op Maat is ongeveer al het denkbare mogelijk is. Als we maar op de eigen CODE-manier aan de slag kunnen.

 

CODE vzw heeft reeds Theater op Maat gemaakt voor de opening van een tentoonstelling, de fusie van twee koepelorganisaties van jeugdhuizen, voor de promotie van streekmusea, op een boot, aan een strandcabine ... U kan het zo gek niet bedenken of wij maken er een passende theaterproductie voor.

 

Voor we aan de slag kunnen, is het belangrijk om duidelijk te bepalen wat er gewenst en mogelijk is. Daarom starten we meestal vanuit gesprekken waarbij we trachten de specifieke wensen en de locatiemogelijkheden te omschrijven. Van daaruit kunnen we concreet beginnen werken. We recruteren auteur, regisseur en acteurs, uit eigen bestand of uit uw stad, gemeente of regio. We laten ons inspireren door de wensen en mogelijkheden en beginnen met de repetities...

 

Voor meer info kan je terecht bij Danny Verbraecken op: 052/461246 of 0473/121200.

 

© CODE vzw Disclaimer Sitemap Website door 9000 Studios